Backlinks – Blog artikelen

Backlinks kunnen op diverse manieren worden gerealiseerd. In andere artikelen vertellen wij u over backlinks op startpagina’s of startpagina-dochters en partnerlinks, maar een andere goede manier voor het creëren van (back)links is het plaatsen van een (of meer) link(s) in blog artikelen. Ook hiervoor geldt dat hoe meer links in deze blog artikelen u plaatst, hoe beter u scoort in de zoekmachines zoals Google. Meer over backlinks en het indexeren in Google vind u in het artikel “Backlinks – startpagina links”.

Het plaatsen van links in blog artikelen kunt u doen op een artikel website, de zogenoemde artikel directory’s (article directory). Het plaatsen van links op artikel directories wordt ook wel Artikel Marketing genoemd. Het principe is eigenlijk heel eenvoudig. Een artikel directory is een website waar allemaal artikelen op staan over de meest uiteenlopende onderwerpen. Iedereen kan daar zijn of haar eigen artikelen op plaatsen. Het artikel mag over elke willekeurig onderwerp gaan (behalve meestal erotisch getinte artikelen) en moet unieke content bevatten. De auteur krijgt onder aan het artikel meestal de ruimte om iets over zichzelf te vermelden, alsmede de ruimte om een link naar de eigen website te plaatsen. Maar ook in het artikel zelf mogen meestal 1 of 2 links naar een externe website worden geplaatst. U als auteur kunt daar dan een link naar uw eigen website plaatsen. Op die manier kunt u 2 tot 3 links per artikel plaatsen naar uw eigen website.

Wij zorgen er altijd voor dat uw artikelen zijn voorzien van unieke content en daarbij maken wij gebruikt van artikel directories met een zo hoog mogelijk PageRank of PR. Een hoge PR zorgt namelijk weer voor een betere indexering, dus betere vindbaarheid. Klik hier voor een vrijblijvende offerte aan te vragen.