Backlinks – Partner links

Backlinks kunnen op diverse manieren worden gerealiseerd. In andere artikelen vertellen wij u over backlinks op startpagina’s of startpagina-dochters en links in blog artikelen, maar een andere goede manier voor het creëren van (back)links is het gebruikmaken van de partner links. Ook hiervoor geldt dat hoe meer partnerlinks u heeft, hoe beter u scoort in de zoekmachines zoals Google. Meer over backlinks en het indexeren in Google vind u in het artikel “Backlinks – startpagina links”.

Heel veel website hebben een zogenoemde link-pagina (of linklove-pagina). Hierop worden alle (back)links geplaatst, allemaal keurig netjes gesorteerd op alfabetische volgorde. Sommige websites plaatsen deze ook in rubrieken of op belangrijkheid, daar is elke webmaster uiteraard geheel vrij in.

Het doel van partner links is de zogenaamde link-ruil. Link ruil betekent precies wat het woord ook doet vermoeden: het ruilen van een link. U plaats een link van een bepaalde website op uw eigen website en die website plaatst een link terug naar uw website. Dit soort ruil heet de AB-linkruil. Er is ook een ABC-link ruil. Hierbij plaats website A een link van B, website B een link van C en website C een link van A. Dit laatste type scoort weer hoger in Google.

Wij verzorgen uw complete linkbuilding op diverse website, waarbij de partner pagina’s altijd een zo hoog mogelijke PageRank (PR) heeft, waarmee u nog beter wordt geïndexeerd en dus nog beter te vinden bent. Door onze vele jaren ervaring hebben wij ook voor u de beste partner pagina’s voor een zo goed mogelijk resultaat. Klik hier voor een vrijblijvende offerte aan te vragen.