Facebook bedrijfspagina

Een belangrijk onderdeel van Social Media Marketing, marketing waarbij social media worden ingezet met als doel uw website te promoten en dus aantal bezoekers en daarmee uw omzet te verhogen, is natuurlijk Facebook.

Facebook is een social media website waar iedereen zijn of haar persoonlijke interesses kan delen met anderen. Hierbij kan iedereen een persoonlijk profiel aanmaken en anderen die ook een eigen profiel hebben uitnodigen om “vriend” te worden. Iedereen kan op een zogenoemd prikbord (“wall” in het Engels) berichtjes plaatsen, ongeveer hetzelfde idee als Twitter. Deze berichten gaan bijvoorbeeld over waar iemand mee bezig is, waar iemand aan denkt of wat hun mening is. Dat kan natuurlijk van alles zijn.

Op Facebook zijn er inmiddels meer dan 1 miljard gebruikers actief. Dit geeft dan ook direct het belang aan om uw bedrijf ook op Facebook te promoten. Steeds meer en meer bedrijven zien het voordeel in van Facebook om hun bedrijf, diensten of producten te promoten. U kunt uw bedrijf het beste promoten met een bedrijfspagina op Facebook. Ook dit kunnen wij uiteraard volledig voor u verzorgen zodat ook u hier optimaal van kunt profiteren.

Wij verzorgen voor u een volledig ingerichte Facebook pagina, een bedrijfspagina met een in het oog springende Facebook bedrijfsprofiel afbeelding. Daarnaast zorgen wij voor een goede en duidelijke welkomstpagina en maken we gebruiken van “evenementen”. Alle pagina’s worden zodanig gemaakt dat er zoveel mogelijk interactie met uw doelgroep is. Eventueel is uw bedrijfspagina nog uit te breiden met Apps.

En dat alles realiseren wij voor u tegen een zeer schappelijke prijs. Nieuwsgierig geworden? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.