SEO optimalisatie

Een zeer belangrijk deel van website promotie is SEO. SEO is een Engelse afkorting dat staat voor Search Engine Optimization, of te wel Zoekmachine optimalisatie. SEO omvat het verbeteren van de website, onderdelen van de website en de opbouw van de website, om een betere vindbaarheid en indexeerbaarheid voor zoekmachine te creëren daarmee een hogere plaats in de zoekmachines zoals Google te bewerkstelligen. Het doel hiervan is uiteraard om zoveel mogelijk unieke bezoekers naar uw website te trekken en hiermee een grotere kans te maken om uw omzet te vergroten.

Een goedogende website is natuurlijk een must, want het ook wil ook wat. Het is echter niet doorslaggevend voor uw online succes. U moet er namelijk eerst voor zorgen dat de bezoekers ook daadwerkelijk op uw website terecht komen. Dat doet u door er voor te zorgen dat uw website en de geplaatste teksten zo zoekmachine vriendelijk mogelijk zijn.

Ook de teksten op uw website moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen om zo goed mogelijk vindbaar te zijn. Gewoon klakkeloos een tekstje plaatsen is niet voldoende. Als uw teksten aan bepaalde voorwaarden voldoen, dan verhoogt u de indexeerbaarheid en daarmee dus de vindbaarheid van uw pagina’s en uiteraard ook uw website. Één van die voorwaarden is dat er in uw teksten bepaalde zoekwoorden voorkomen waarop u gevonden wilt worden. Door die zoekwoorden te voorzien van een bepaalde code worden ze beter geïndexeerd.

Onze SEO experts staan voor u klaar om uw website eens helemaal door te nemen en uw teksten aan te passen daar waar dat nodig is. Over het algemeen valt hier nog enorm veel winst te behalen voor wat betreft de vindbaarheid in Google waarmee uw website hoger in Google komt. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en overtuig u zelf.