Social media – Twitter

Naast onder andere Facebook en LinkedIn mag ook Twitter zeker niet ontbreken in uw social media pakket. Twitter is een uitstekend medium voor website promotie.

Twitter is een vorm van social media waarmee u korte berichjes kunt plaatsen op het internet. Anders dan bij het bloggen, waar artikelen oneindig groot kunnen zijn, kunnen bij Twitter slechts korte berichtjes van maximaal 140 tekens worden geplaatst. Zo’n berichtje wordt een Tweet genoemd. Het gebruik maken van Twitter wordt in de volksmond Twitteren genoemd en door steeds meer mensen over de gehele wereld gebruikt. Twitteren is niet alleen heel leuk, maar ook bijzonder praktisch.

Om gebruik te kunnen maken van Twitter dient u op hun website een eigen profiel aan te maken. Op dit profiel kunt u een klein stukje over uzelf en uw interesses vertellen, een foto of een avatar plaatsen en een eigen achtergrond kiezen. Dit kan dus heel eenvoudig uw bedrijfspagina worden.

Vervolgens kunt u mensen gaan volgen (Following) en anderen kunnen u gaan volgen (Followers). Uw volgers (Followers) kunnen vervolgens uw Tweets lezen welke u zelf kan gaan plaatsen en u kunt de Tweets van de mensen die u volgt lezen. Ook kunt u interessante berichten van de mensen die u volgt doortwitteren, dat heet een Retweet. Maar andere mensen kunnen ook uw Tweet retweten (doortwitteren). Hiermee kan dus een bericht heel snel over de gehele wereld worden verspreidt..

Wilt u uw bedrijf, uw diensten of uw producten middels Twitter promoten, dan is het ten eerste belangrijk dat u een goede Twitterpagina en profiel hebt. Dat kunnen wij voor u verzorgen. Daarnaast is het belangrijk dat u zo veel mogelijk volgers hebt en ook dat kunnen wij probleemloos voor u regelen.

Wilt u meer informatie, neen dan gratis en met ons op.